Stockholm-studentbostad.se

Hitta studentbostäder för uthyrning.

Lägenhet att hyra i Söderort

60 m2 lägenhet i Söderort att hyra

Hägersten - 2rok - 9mån - 18.400kr/mån

Är du ute efter en topprenoverad, inflyttningsklar, lägenhet så behöver du inte leta mer!

Här bor du i en populär BRF med energiklass A och i en modern bostad som har det där lilla extra. Planlösningen är perfekt med sovrummen i ena änden av lägenheten med vardagsrummet och köket med anslutning till balkong avskilt vilket resulterar i trevliga sällskapsytor.

Planlösningen är väl genomtänkt med en alldeles lagom stor hall med gott om garderobsförvaring.

Bostadens sovrum har ett rofyllt läge med utsikt över föreningens trevliga innergård. Inbyggda garderober.

Balkongen som nås från köket har plats för utemöbler och planteringar.

Badrummet är även det smakfullt och går i en modern färgskala. Här finns bl.a tvättmaskin, torktumlare och praktiska väggskåp.

Fruängen är ett populärt och barnvänligt område. Föreningen har en inhägnad innergård och det finns flertalet parker på gångavstånd. Som boende här har man närhet till det mesta. Till Lidl tar det ca 4 minuter att promenera och till Fruängen C ca 10 min. Fruängen C har ett stort serviceutbud, butiker, restauranger, Systembolaget, gym, mataffärer och bra allmänna kommunikationer i form av t-bana och bussar. I centrum finns också Erssons fisk och deli samt den trevliga butiken Handgjort som tillverkar chokladpraliner, tårtor och bakverk. Populära Långbro Värdshus ligger ca 15 min promenadväg bort och är mycket uppskattat av de boende i området.