Stockholm-studentbostad.se

Hitta studentbostäder för uthyrning.

Lägenhet att hyra i Södermalm

46 m2 lägenhet i Södermalm att hyra

Hägersten-Liljeholmen - 2rok - 12mån - 18.400kr/mån

Totalrenoverad 2::a nära fina Vinterviken. Fin utsikt med alla bekvämligheter.

Välkommen till denna charmiga lägenhet på Fregattvägen 85, belägen i ett lugnt och trivsamt område i Stockholm. Här erbjuds 46 kvm fördelade på två rum, vilket ger en bra möjlighet att både ha ett sovrum och ett vardagsrum eller arbetsrum.

Lägenheten är ljus och inbjudande, med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus. Köket är funktionellt och erbjuder bra arbetsytor för matlagning. Rummen är av generös storlek och ger möjlighet till flexibla möbleringsalternativ.

Området kring Fregattvägen erbjuder en härlig mix av grönområden och närhet till stadens liv och puls. Med kort avstånd till kollektivtrafik, såsom tunnelbana och bussar, är det enkelt att ta sig vidare till Stockholm city eller omgivande områden. Det finns också livsmedelsbutiker, caféer och restauranger i närheten, vilket bidrar till en bekväm och praktisk vardag.

För den som uppskattar natur finns fina promenad- och cykelvägar i närheten, samt parker där man kan njuta av utomhuslivet. Sammanfattningsvis är detta en trevlig och välplanerad lägenhet, perfekt för den som vill bo bekvämt i ett lugnt område med goda kommunikationer.