Stockholm-studentbostad.se

Hitta studentbostäder för uthyrning.

Lägenhet att hyra i Södermalm

50 m2 lägenhet i Södermalm att hyra

Hägersten-Liljeholmen - 2rok - tillsv - 19.550kr/mån

Nyproducerad och central tvåa uthyres i Gröndal, Stockholm.

Välkommen till denna trevliga tvåa om 50 kvm belägen på Lövholmsvägen, ett område som kombinerar modern stadsutveckling med närhet till natur och vatten. Lägenheten erbjuder en praktiskt planlösning med två rum, vilket gör den perfekt för både ensamma och par som söker en trivsam och funktionell boendemiljö.

I vardagsrummet finns gott om ljusinsläpp tack vare stora fönster som erbjuder en fin utsikt över närområdet. Rummet har potential för bekväm möblering och social samvaro. Det separata sovrummet ger möjlighet till avskildhet och lugn, perfekt för återhämtning efter en lång dag.

Köket är utrustat med de nödvändiga bekvämligheterna och förhöjer den hemlika känslan. Här finns utrymme för matlagning och umgänge, vilket inbjuder till gemensamma måltider och trevliga stunder.

Området kring Lövholmsvägen erbjuder en bra mix av städernas puls och naturens lugn. Här finns närhet till vatten, promenadstråk längs med Mälaren och gröna parker för avkoppling och rekreation. Goda kommunikationsmöjligheter ger enkel tillgång till centrala Stockholm och dess rika utbud av kultur, shopping och restauranger.

Med sin centrala placering och lugna atmosfär är detta ett utmärkt val för den som vill njuta av storstadsfördelarna samtidigt som man har möjligheten att dra sig tillbaka till sitt egna trivsamma hem.